• ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία Γ. Μαλλιαρός & Σία Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1991 από τον Γεώργιο Μαλλιαρό του Ιωάννη και τον Γεώργιο Μαλλιαρό του Εμμανουήλ και η λειτουργία της συνεχίζεται απρόσκοπτα ως σήμερα.

Η εταιρία κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο της μεταξοτυπίας-εκτύπωσης ενδυμάτων χάρη στην συνεργασία της με τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες αθλητικής ένδυσης καθώς και με τις σημαντικότερες Ελληνικές ομάδες με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μέσα από την συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και εξοπλισμένη διαρκώς με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα καταφέρνει να αναπτύσσεται διαρκώς εκτός από τον αθλητικό ιματισμό και στον χώρο του εργασιακού ιματισμού, της διαφήμισης καθώς και στο καθημερινό casual ρούχο.

Το προσωπικό της εταιρίας μας, διαθέτοντας την γνώση και την εμπειρία που απαιτείται, είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει όταν αυτό είναι απαραίτητο, σχετικά με τις τεχνικές εκτύπωσης που εφαρμόζουμε και ποιες από αυτές είναι οι κατάλληλες για εσάς με βάση την ύφανση του ρούχου που θέλετε να τυπώσετε.